Nu de putine ori s-a intamplat sa admiri la televizor sau in reviste vedetele si sa le invidiezi pentru parul lor . Poti avea si tu o podoaba capilara frumoasa apeland la extensiile de par, fie ele extensii din par natural sau extensii din par sintetic, care, au devenit deja o moda peste tot in lume.

Servicii de aplicare extensii pentru par – Extensii Brasov

  • Aplicare mese pe inele de keratina
  • Corectie mese pe inele de keratina
  • Achizitie mese detasabile cu pieptanas
  • Inchiriere mese detasabile cu pieptanas

Ce este o extensie de par – Aplicare extensii par Brasov

Extensia de par este practic o aditie de par care poate schimba lungimea sau volumul parului tau in doar cateva clipe. In timp ce multi cred ca extensiile se folosesc doar pentru a lungi marimea parului, si opusul este adevarat. Ele iti pot face parul sa para mai mult sau chiar mai scurt. Mai mult, extensiile de par fi inserate in impletituri temporare, pot fi folosite pentru realizarea unor cocuri de mireasa, sau pentru orice coafuri deosebite.

extensie completa este formata prin aplicarea unei benzi de suvite cu clame (clipsuri), si se poate aplica si indeparta, foarte simplu acasa. Iti poti aplica extensii permanente (6-8 luni), acestea fiind neaparat extensii par natural, dar chiar si pentru o zi, pentru un eveniment special, extensiile acestea putand fi chiar si sintetice. . A realiza o noua coafura si un efect de culori atragatoare este atat de “usor” chiar si pentru o singura zi.

Parul extensiilor din par natural provine de la donatori, de aceea poti sa-l vopsesti si sa-l coafezi cum vrei, exact ca si parul tau, insa trebuie sa fii atenta cu agrafele, pentru a nu distruge siliconul din interiorul clipsurilor care ajuta la sustinerea acestora in par.

Cele mai calitative extensii de par natural sunt acelea confectionate din : par natural remy, de natura indiana (pentru cel inchis la culoare: saten inchis, ciocolatiu, brunet) sau cel rusesc (pentru blonduri calde, blondurile deschise si foarte deschise), iar ratia de par sa fie de grad 4 (adica sa aiba consistenta pe toata lungimea extensiilor).

Extensii Par Brasov, Extensii Par Natural Brasov, Extensii De Par Cheratina Brasov, Extensii De Par Microring Brasov, Cheratina Brasov, Microring Brasov: extensii par brasov, extensii de par clip-on brasov, extensii de par cheratina brasov, extensii de par microring brasov, extensii par natural brasov, extensii par brasov, extensii de par natural clip-on brasov, cheratina brasov, microring brasov

Subscribe to Newsletter