Marius Pavel – Fotografie nunta Brasov

21 Jan 2014

Servicii complete foto-video nunta Brasov | Albume foto si invitatii nunta in Brasov Doresti la evenimentul tau implicare, fotografii artistice, un album al mirilor personalizat, filmare la calitate FullHD editata, care sa puna in valoare momentele frumoase si haioase de la petrecere? Iti putem oferi toate acestea la scurt timp dupa terminarea nuntii – cu termen de livrare de maxim 3 saptamani. Foto nunta Brasov De la nunta, botezul sau petrecerea ta nu vei avea numai fotografii, vei avea amintiri de impartasit cu prietenii si familia ta, poze incarcate de emotie si viata. Toate acestea vor fi cuprinse in albumul de nunta sau de botez, ce va fi special al.

Ioana Zbarcea

18 Jul 2013

Perfecta indiferent de varsta! “Într-o ţară ca România, în care tatuajele sprâncenelor sau ale buzelor se confundă cu machiajul semi-permanent, Ioana Zbarcea face diferenţa. Odată încheiată prima şedinţă de corectare a sprâncenelor cu ajutorul tehnicii inovatoare de pigmentare pe care a deprins-o la una dintre cele mai prestigioase şcoli din Italia, m-am convins că am în faţă un profesionist, care stăpâneşte perfect regulile simetriei şi care ştie cum să pună în valoare atuu-urile unui chip. Ori de câte ori răsfoiesc albume vechi, îi sunt recunoscătoare că sprâncenele pe care mi le-a redefint mă schimbă radical. De la ea, am învăţat că senzualitatea n-are nimic de-a face cu vulgaritatea.”   Bianca.

Blitz Party

30 May 2013

Designing your dreams! Cu o experienta de 7 ani in domeniu, Agentia de Organizari Evenimente Blitz Party este apreciata ca fiind o agentie ale carei talente creatoare unice si reputatia remarcabila, au facut din ea un succes in domeniul organizarilor de evenimente. In calitate de manager si designer de evenimente al Agentiei De Organizari Evenimente Blitz Party – Mirela Taras, alaturi de o echipa in continua formare -, a creat un brand prin pasiunea sa pentru proiectarea evenimentelor spectaculoase. Depasind continuu asteptarile, printr-un nivel inalt de inspiratie, imaginatie si inovare, Agentia de Organizari Evenimente Blitz Party este trend setterul in implementarea celor mai recente tendinte de divertisment si design de.

Kron Event

29 May 2013

Solutia ideala pentru a organiza un eveniment perfect! Suntem implicati in industria nuntilor si evenimentelor  de mai bine de 6 ani, astfel incat acest domeniu ne este foarte drag si apropiat. Inca de la inceput, am facut in asa fel incat cuplurile de miri sa fie capabile sa atinga unicitatea in ziua lor speciala, creand un eveniment magic fara un buget enorm, adaugand accente personale care sa ii reprezinte. Kron Event

Pensiunea Trattoria al Gallo

13 Apr 2013

Eleganta si rafinament! Pensiunea Trattoria Al Gallo este localizata langa Parcul Central din statiunea turistica Bran. In apropiere se gasesc punctele turistice importante din zona, aici este locul ideal pentru a petrece un sejur minunat! Pensiunea Trattoria Al Gallo se afla doar la 300 m de Castelul Bran, astfel ofera o vedere plina de isorie si legende despre castel. Deasemenea, este locul ideal pentru a ne desprinde de stresul cotidian si a ne bucura de natura si minunatiile ei! Pensiunea, cu o arhitectura speciala prin constructia de lemn ii ofera un aspect cald, unde armonia dintre eleganta si rafinament se imbina cu atmosfera calda si placuta data de confortul de.

Subscribe to Newsletter