Machiajul Semi-permanenet este o tehnica ce permite orice tip de corectare si personalizare a fetei prin machiaj. Constituie solutia ideala pentru orice femeie care doreste sa fie sigura pe ea si de propria frumusete in orice moment al zilei si cu orice ocazie.

DURATA – Machiaj semipermanent Brasov

Conturul buzelor si al sprancenelor: la persoanele tinere de la 1 la 3 ani.
Se recomanda o sedinta de intretinere la 3-5 ani pentru improspatarea culorii.
Conturul ochilor: indiferent de varsta, dureaza 15 ani. Trece evident prin transformari, de la negru, la gri inchis, deschis etc.

PROCEDURA – Machiaj semipermanent Brasov

Acesta poate fi utilizat pentru diverse parti ale fetei. Conturul corector al buzelor, corectarea si reconstructia arcadei sprancenelor, indesirea genelor si “eye-liner” pentru zona ochilor. Este o tehnica de pigmentare a epidermei prin intoducerea de micropigmenti minerali in stratul superficial al epidermei, permitand “disparitia” in timp in functie de reinoirea celulara a fiecarui subiect.Tratamentul se efectueaza in doua sedinte, la distanta de 30 de zile una de cealalta. Rezultatul este individual, la fel cum este si durata care poate varia intre 2 si 4 ani, cu o sedinta de mentinere la 12 sau 18 luni pentru reinoirea intensitatii si stralucirea culorii.

PIGMENTII – Machiaj semipermanent Brasov

Pigmentii Biotic Phocea contin aceleasi elemente care se regasesc si in corpul uman (minerale, elastina, colagen), fiind foarte bine tolerați. De asemenea sunt singurii pigmenti care au fost dezvoltati sub control clinic de catre un medic chirurg, iar calitatea lor a fost certificata la nivel international.

Pigmentii sunt lichide colorate compuse din prafuri minerale studiate, special pentru a fi folosite in machiajul semi-permanent. Sunt substante netoxice, certificate de Organizatiile Europene si Americane. Pigmentii Biotic Phocea contin: Alcool, Glicerina, Oxid de Fier, Oxid de Titaniu, Ape minerale.

 

Servicii de machiaj semi-permanent | Pret machiaj semi-permanent Brasov


  • Machiaj semi-permanent buze 2 sedinte, la o distanta de 30 zile: 450 ron/ sedinta. Total: 900 RON
  • Machiaj semi-permanent ochi 2-3 sedinte, la o distanta de 30 zile: 450 ron/ sedinta. Total: 900 RON
  • Machiaj semi-permanent sprancene 2 sedinte, la o distanta de 30 zile: 450 ron/ sedinta. Total: 900 RON

OFERTA pentru sprancene + buze cate 2 sedinte. Total: 1600 RON

OFERTA pentru sprancene + buze + ochi cate 2 sedinte. Total: 2400 RON

 

Tatuaj Semipermanent Sprancene Brasov, Machiaj Semipermanent Brasov, Tatuaj Semipermanent Ochi Brasov, Tatuaj Semipermanent Buze Brasov

Subscribe to Newsletter