Fendissima – studio & spa

Oaza de pe drumul vietii mele

Am pornit la drum. Nu stiu ce ma asteapta. Nu pot prevedea viitorul decat in limite aproximative, decat in limita a ceea ce vad. Si ce vad? In fata, cat pot cuprinde cu privirea, mi se dezvaluie un imens ocean, dar e un ocean de nisip. Este desertul, sublimul, dar aprigul desert. Imi intorc privirea catre mine. Deci nu stiu ce ma asteapta, dar mi-am luat cu mine curajul, cele cateva cunostinte si abilitati, mi-am luat si ceva apa si hrana. Nu stiu daca am tot ce-mi trebuie la mine, nu stiu daca am echipamentul corespunzator, dar stiu de ce vreau sa fac acest drum. Entuziasmul mi-a cuprins intreaga fiinta. Sunt vesela, sunt incantata, iar desertul pare sublim. Gandul la scopul pentru care am pornit pe acest drum imi da putere. Inaintez cu dinamism, merg inainte cu un ritm vioi. O tin asa o buna bucata de vreme.

Coafor

Masajul capilar, ritualurile si creativitatea tehnicienilor nostri va vor demonstra ca vizita la Fendissima Studio&Spa este o adevarata ceremonie a transformarii dumneavoastra. Produsele de o calitate superioara sunt menite sa va ajute in prevenirea si tratarea problemelor pe care scalpul si firul de par le poate intampina. davines_logo

Manichiura / Pedichiura

Ritualurile SPA cu care mainile si picioarele dumneavoastra vor fi rasfatate, calitatea superioara a produselor noastre, finetea cu care tehnicienii nostri va vor trata, vor face din vizita la Fendissima Studio&Spa o adevarata ceremonie a relaxarii. Veti simti fericirea pana in varful degetelor!

essie logo

Estetica faciala

Relaxarea este cel mai puternic element al conceptului nostru. In cadrul cabinelor de estetica faciala veti gasi o gama larga de terapii menite sa ofere tenului dumneavoastra hidratarea, luminozitatea si protectia de care acesta are nevoie. Deoarece se doreste ca estetica faciala sa nu fie asociata cu termenul “durere”, va propunem sa incercati un serviciu bazat in totalitate pe masaj si relaxare: MICRODERMOABRAZIUNEA.

Puteti alege dintre cele doua game de produse pe care vi le recomandam cu incredere.

vila paradiso    janssen

Remodelare corporala

Remodelarea corporala este un mod extrem de placut pentru a va relaxa si pentru a va deconecta de stresul cotidian. Alegand unul dintre serviciile specifice terapiilor corporale, pielea dumneavoastra va deveni vizibil intinerita si tonifiata, debordand de energie si suplete.

vila paradiso    janssen

Subscribe to Newsletter